„Sulaukiame daug klausimų iš savo „Facebook“ fanų, kokie artimiausi grupės planai ir būsimų koncertų datos. Galime drąsiai teigti, kad tai bus svarbiausia vasara grupės karjeroje. Nekantriai laukiame debiuto didžiausiuose Estijos ir Latvijos festivaliuose ir rugpjūtį planuojamų trumpų kūrybinių atostogų“, - apie šios vasaros planus pranešime spaudai pasakoja grupės „Freaks On Floor“ vadybininkas Martynas Butkevičius.

Iš viso „Freaks On Floor“ gyvų koncertų sąskaitoje – per 250 koncertų, pasirodymai visuose pagrindiniuose šalies klubuose ir festivaliuose. Grupės diskografijoje – du be įrašų kompanijos, savo jėgomis įrašyti ir išleisti albumai „Freaky Wonder“ (2010 m.) ir „Hello Girls!“ (2011 m.).

Prakaituotų elektrinių gitarų ir nenušlifuoto roko mėgėjai jau žino, kur praleis birželio 14-osios vakarą. Prieš porą savaičių antrąjį „Liquid Soundtrack“ sezoną sostinės „Vasaros terasoje“ atidarė teatrališkas ir originalus Jurgos Šeduikytės pasirodymas, o šįkart ant scenos Mokytojų namų kiemelyje karsis ir nuo jos šoks „Freaks On Floor“.

Grupės „Freaks On Floor“ vasaros koncertų datos:

06-14 Vilnius - „Vasaros terasa“
06-16 Järvakandi, Estija – muzikos festivalis „Rabarock“
06-22 Kaunas - „Ryšių kiemelis 837“
06-23 Vilnius – muzikos festivalis „Loftas Fest'12”
07-12 Węgorzewo, Lenkija – muzikos festivalis „Seven Festival“
07-13 Visuomenės harmonizavimo parkas, Prienai – Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimas
07-14 Anykščiai – muzikos festivalis „Velnio akmuo“
07-17 Vilnius – koncertų serija „Jack Daniel's Studio No. 7“, „Vienuolyno kiemas“
07-20 Salacgrīva, Latvija – muzikos festivalis „Positivus“

Apie kitus pasirodymus ir artimiausius vyrukų planus bus pranešta artimiausiu metu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)