„Festivalis bus galingas, nes jame gros daugiau nei 50 atlikėjų o pre-party, aišku, bus ramesnis. Tačiau greičiausiai tai bus pirmas, bet ne paskutinis „Loftas Fest“ pasiruošiamasis vakarėlis“, – mįslę užmena „Loftas Fest“ muzikinės programos vadovas Viktoras Diawara.

Jau šį šeštadienį nuo 23 val. Radvilų rūmų skvere, Vilniaus g. 22, „Loftas Fest“ nedideliame vakarėlyje siaus funk, soul, jazz muzikos stilių junginys kietuose hiphopo rėmuose – duetas „Dee & Kamy“, jungle muzikos tėvas Lietuvoje Cr-Edit ir NO DJs – Viktoras Diawara.

„Bręsta naujas albumas, taigi labai norime išbandyti naujas dainas su gera publika“, – sako absoliučiai visada žmones užvedantis duetas „Dee & Kamy“.

Jaukų pasibuvimą su mylimais lietuvių muzikantais ir didžėjais nušvies specialios pastato dydžio festivalio projekcijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)