Anot „Chorų karuose“ akomponavusios legendinės grupės „Rondo“ muzikanto ir choro generolo A. Ivanausko, „Božolė“ džiaugiasi supratimu ir tokiu dideliu palaikymu.

„Pirmiausia norime padėkoti gerbėjams, kurie mus vedė į pergalę. Dėkojame visiems buvusiems su mumis ir šalia mūsų“, – sakė A. Ivanauskas.
Choro generolo teigimu, net dvi valandas truksiantis koncertas bus puiki proga pažvelgti į akis, pasakyti padėkos žodį tiems, kurie muzikinio projekto metu ištikimai sėdėjo prie televizijos ekranų ir sirgo už Kauno rajono chorą.

Muzikinis projektas „Chorų karai“ startavo sausio pabaigoje ir finišą pasiekė per Šv. Velykas. Sekmadieniais įvairių Lietuvos kampelių atstovai bandė pelnyti komisijos ir publikos palankumą – tapti projekto nugalėtojais.

Prieš projektą pasidomėjus, kuo išsiskirs Kauno rajono choras „Božolė“, choro vadovas Karolis Šliažas sakė, kad nuoširdumu. „Nesirinkome lengvai atliekamų, paprastų dainelių – „šlageriukų“. Džiugu, kad Lietuvos žmonės tai suprato ir įvertino“, – sakė K. Šliažas. Božolė choristai, jau pradėję savo vasaros koncertinį turą po Lietuvą, nekantriai laukia savo pirmojo pasirodymo Kaune. Kauno ir Kauno rajono fanams choras pasirodys šį sekmadienį, Rotušėje įsikurusiame “Ryšių Kiemelis 837”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)