„Vilnius Temperature On Stage“ koncerto su Marku Palubenka vaizdai:

Gegužės 24 d. (ketvirtadienį) pirmieji grosiantys – viena geriausių šalies indie roko grupių „Colours Of Bubbles“, kuri šiuo metu rengiasi pasirodyti didžiausiuose Baltijos šalių festivaliuose.

Šiaulių miesto vandenyje yra kažin kokia paslaptis. Kaip gi kitaip paaiškinti, kad būtent ketvirtajame Lietuvos mieste susiformavo tokios geriausios šalies gitarinės grupės kaip „BIX“, „Zhuwys“, „LYGIAILYJA“, „Brainers“, „AXIS“, o pastaruoju metu – ir „Colours Of Bubbles“. Šiaulių arenoje netgi rengiami savi muzikos apdovanojimai, vadinami „Šama“. „Koloursai“ juose du metus iš eilės buvo apdovanoti už geriausias metų dainas, išleistas kaip EP – „Today“ ir „Phoenix“.

Dabar ši paslaptis bus atskleista „Vilnius Temperature On Stage“ koncerte, kur „Colours Of Bubbles“ pristatys naują savo programą.

Indie roko gerbėjams „Colours Of Bubbles“ kūryba žinoma geriau – pavyzdžiui, dar karštame šį mėnesį pristatyme „Liverpool.lt“ rinkinyje skamba jų daina „The Things You Need“. Tarp naujų šiauliečių dainų - ir vesternų kino muzikos standartai, ir švelnios baladės – tokios, kaip „Vilnius Temperature“ ciklui akustiškai sudainuota „Cut It Out“. Koncertu grupė pademonstruos, už ką jie alternatyviuose muzikos apdovanojimuose „T.Ė.T.Ė.“ gavo geriausios roko grupės titulą.

„Colours Of Bubbles“ – viena iš nedaugelio Lietuvos grupių, savo gerbėjų ratelius turinti ne tik Lietuvoje ar Londone, bet ir Varšuvoje, Rygoje ar Taline. Grupės sąskaitoje – tokių festivalių kaip „Positivus“, „Tallinn Music Week“, „Remont Rock“, „Browar Rock“, „Karklė Live Music Beach“, „B2G“ ar „Visagino Country“ skalpai.

Tiems, kurie dar iš lūpų į lūpas nepaskleidė šios žinios, norime pranešti, jog „Vilnius Temperature On Stage“ koncertai prieinami visiems ir nemokami. Lankytojų už įėjimą į koncertus bus prašoma sumokėti tiek, kiek jie manys esant verta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)