„Billboard“ muzikos apdovanojimus vedė serialo „Modern Family“ žvaigždės Julie Bowen ir Ty Burrellis. Ceremoniją tiesiogiai iš Las Vegaso „MGM Grand Garden“ arenos transliavo kanalas ABC.

Adele taip pat nugalėjo Geriausios atlikėjos, Geriausio pop albumo (už „21“), Geriausios alternatyvios dainos (už „Rolling in the Deep“) ir kitose kategorijose.

Šešis apdovanojimus gavo grupė „LMFAO“, per ceremoniją atlikusi savo hitų „Party Rock Anthem“, „Sorry for the Party Rocking“ bei „I'm Sexy and I Know It“ popuri. Dueto nariai – nauja šukuosena pasipuošęs SkyBlu ir Red Foo – tarp kitų kategorijų nugalėjo ir Geriausios grupės nominacijoje, kuriose su jais varžėsi „Maroon 5“ ir „Lady Antebellum“.

„Coldplay“ ir Lilas Wayne'as laimėjo po keturis „Billboard“ muzikos apdovanojimus. „Casting Crowns“, Jasonas Aldeanas ir Lady Gaga gavo po du, o po vieną apdovanojimą atsiėmė „Lady Antebellum“, Shakira, Wiz Khalifa, Beyonce, „Foster the People“ bei Nicki Minaj. Lilas Wayne'as, kurio albumas „Tha Carter IV“ uždirbo jam trečią apdovanojimą „Billboard 200 No.1“, atsiimdamas Geriausio atlikėjo apdovanojimą, padėkojo savo gerbėjams.

Per visą „Billboard“ muzikos apdovanojimų teikimo ceremoniją pasirodė penkiolika muzikos žvaigždžių. Raudona ilga suknele vilkinti Kelly Clarkson atliko kūrinį „Dark Side“ iš savo albumo „Stronger“. Netrukus ji pasirodys naujame ABC realybės šou „Duets“. Savo naująjį singlą „Wide Awake“ pristatė ir Katy Perry. Usheriui atliekant naują singlą „Scream“, kartu su juo scenoje pasirodė dvi dešimtys šokėjų. Šis kūrinys vos per tris savaites pakilo į 25-tą „Billboard“ geriausių dainų šimtuko vietą. Paskui ant scenos užlipo jo proteguojamas Justinas Bieberis. Jis atliko savo dainą „Boyfriend“, kuri geriausių dainų šimtuke užima antrąją vietą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)