Festivalio savanoriai, apsirengę specialias iš tolo atpažįstamais megztiniais, nemokamai dalins „Loftas Fest’12“ muzikinį rinkinį CD laikmenose.

„Šiame limited edition muzikiniame kompakte skamba Beno Dowdeno festivalyje kuruojamos scenos muzika“, – šviežiai išleisto muzikinio rinkinio idėją pristato festivalio sumanytojas Viktoras Diawara.

Viktoro pasiūlymas kuruoti vienos festivalio scenos programą filmų ir vaizdo klipų kūrėjui Benui Dowdenui iš Didžiosios Britanijos buvo netikėtas ir kiek nutrūktgalviškas, tačiau labai malonus.

B. Dowdenas pažįsta daugybę muzikantų, daugiausia iš Bristolio, kuriuos pristatys lietuvių publikai. Į Lietuvą atvyks apie 30 Beno pakviestų muzikantų. O visų jų muzika skamba specialiame festivalio audio kompakte, kurį galės gauti šimtai ir net tūkstančiai Gatvės muzikos dienos lankytojų Vilniuje.

„Dalis tų atlikėjų jau lankėsi „Lofte“. Pavyzdžiui, Mr. Woodnote, Eva Lazarus ir „DubMafia”, Dub FX, MC Xander ir kt.“, – apie B. Dowdeno įtaką menų fabriko programai pasakoja V. Diawara.

Taip pat „Lofto“ festivalyje per Jonines gros „Hercules & Love Affair“ iš Niujorko, italai „Gabin“, švedų hip hopo veteranai „Looptroop Rockers“ bei dar daugelis kitų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją