„Mes eilę metų jums nešėme taikos vėliavą ir norėjome jog visi susirinktumėme pavasarį apsirengę baltai su geriausia nuotaika. Deja, šiais metais mūsų misija nutraukta. Mes iki paskutinės minutės bandėme išgelbėti taip visų pamiltą renginį, deja, jėgos kuri jį naikina nebesustabdome. Visi Jūsų bilietai yra „Tiketos” bilietų platinimo tarnybos kasose ir pinigai jums bus sugrąžinti. Informuojame, visi šie bilietai galios rudenį vyksiančiame Pure Future renginyje. Iki to laiko tikimės išspręsti kilusius teisminius ginčus, arba renginį organizuos kita įmonė”, - tvirtina organizatoriai pranešime spaudai.

Skelbiama, kad iki šio ketvirtadienio 10 val. ryto laukė didžiausias bet kada atgabenamos aparatūros rinkinys, net 6 sunkvežimiai naujausios aparatūros ir specialiųjų efektų, kurie turėtų būti sumontuoti naujausioje arenoje Baltijos valstybėse. Ešelonas turėjo pajudėti iš Rygos.

„Buvo užsakyti geriausi planetos atlikėjai, netgi nupirkti lėktuvo bilietai. Tačiau šiuo metu mūsų turtas ir sąskaitos yra areštuotos. Mums buvo pateiktos mūsų partnerio UAB “Ridanta” suklastotos sutartys su atlikėjais ir rėmėjais bei pateikti suklastoti banko mokėjimo dokumentai, ko pasekoje buvome suklaidinti, ir negalime suorganizuoti renginio. Patyrėme šimtatūkstantinius nuostolius“, - tvirtina organizatoriai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)