„Deja, organizatoriai sustabdė bilietų prekybą kol kas ir jų įsigyti negalima, todėl „Tiketa“ jų neplatina. Organizatorių prašymu, priežastys nenurodytos. Gal jie kažkokią pertvarką daro, parašyta, kad vėliau prekyba bilietais gali būti atnaujinta“, – kalbėjo „Tiketos“ informacijos telefonu atsiliepęs operatorius. Paklaustas, ar galima bilietus grąžinti, operatorius patikino, jog to kol kas padaryti negalima. Esą bilietus būtų galima grąžinti tik tokiu atveju, jei renginys būtų nukeltas ar apskritai neįvyktų. „Tada ir bilietus galėtumėte grąžinti“, – kalbėjo jis.

„Šiandien organizatoriai sprendžia, ar renginys bus, ar nebus. Šiandien arba rytoj bus išplatintas pranešimas, kai paaiškės viskas“, – kalbėjo Kauno „Žalgirio“ arenos informacijos telefonu atsiliepusi operatorė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)