Kaip rašoma bendrovės pranešime spaudai, teismas sutiko su AB „Lietuvos geležinkeliai“ argumentais, kad nesiėmus minėtų priemonių, visuomenė ir toliau bus klaidinama. Dėl to renginio dieną, š.m. gegužės 19 d., gali kilti grėsmė viešajai tvarkai Vilniaus ir Šiaulių traukinių stotyse, kadangi įsigiję bilietus renginio dalyviai gali reikalauti įvykdyti renginio organizatorių pažadėtus nemokamus keleivių pervežimus.

AB „Lietuvos geležinkeliai“ į teismą su ieškiniu renginio organizatoriams UAB „Ridanta“ ir UAB „Puiki idėja“ kreipėsi po to, kai šalies žiniasklaidos priemonėse pasirodė tikrovės neatitinkanti informacija neva bendrovė remia gegužės 19 d. Žalgirio arenoje vykstantį renginį „Pure Future White – Arena show 2012“ ir specialiai jam skyrė greitaeigius traukinius, kuriais renginio dalyviai iš Vilniaus ir Šiaulių į Kauną bei atgal vyks nemokamai.

Tokie renginio organizatorių veiksmai daro žalą ne tik AB „Lietuvos geležinkeliai“ dalykinei reputacijai, bet ir klaidina visuomenę. Todėl AB „Lietuvos geležinkeliai“, gindami savo teises, kreipėsi ir į teisėsaugos institucijas.

Neseniai DELFI rašė, kad už neteisėtą grupės vardo naudojimą į tesimą kreipėsi ir „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas. Teismas patenkino jo ieškinį ir areštavo organizatorių turto už 151 tūkstantį litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)