„Dalis tų atlikėjų jau lankėsi „Lofte“. Pavyzdžiui, Mr. Woodnote, Eva Lazarus ir „DubMafia”, MC Xander ir kt.“, – apie B. Dowdeno įtaką menų fabriko programai pasakoja V. Diawara.

B. Dowdenas jau daugiau nei aštuonerius metus dirba filmuodamas įvairiausius atlikėjus, ir ne tik muzikantus, įvairioms meno organizacijoms ir teatrams Didžiojoje Britanijoje. „Tačiau tik keturis metus po dienos darbų filmuoju tuos, kurie man pačiam labai patinka“, – sako jis.

Kai kurie atlikėjai netgi siūlo pinigus, tik kad Benas nufilmuotų jų vaizdo klipą: „Pinigų aš neimu, tačiau jei atlikėjo muzika man ne prie širdies, jo ir nefilmuoju“, – savo įsitikinimais dalinasi britas.

Viktoro pasiūlymas kuruoti vienos festivalio scenos „Ben Dowden stage“ programą kūrėjui iš Didžiosios Britanijos buvo netikėtas ir kiek nutrūktgalviškas, tačiau labai malonus: „Pažįstu daugybę muzikantų, daugiausia iš Bristolio, kuriuos labai noriu pristatyti lietuvių publikai. Kai kurie jų netgi yra genialūs“, – teigia B. Dowdenas.

Taigi jau birželio 22-24 dienomis kartu su Benu į „Loftas Fest’12“ atvyks 9 britų kolektyvai, o tai yra apie trisdešimt muzikantų.

Per Gatvės muzikos dieną, gegužės 19 d., Vilniaus centre ir Senamiestyje nemokamai bus dalinami audio kompaktai su „Ben Dowden stage“ atlikėjų muzika. Tad jei pamatysite „Lofto“ savanorį su festivalio džemperiu, prieikite pasiimti „Loftas Fest’12“ dovanų.

Taip pat „Lofto“ festivalyje per Jonines gros „Hercules & Love Affair“ iš Niujorko, italai „Gabin“, švedų hip hopo veteranai „Looptroop Rockers“ bei dar daugelis kitų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)