Dar viena gera žinia grupės gerbėjams – naujo albumo pasirodymo proga „Rasabasa” trečiadienį savo „SoundCloud” puslapyje dovanoja vieną gražiausių savo dainų „Arrows”, kurią iki ketvirtadienio 10 valandos ryto galima parsisiųsti nemokamai. Naują keturių dainų grupės EP albumą „2.” pirmieji gerbėjai galės įsigyti ketvirtadienio koncerte.

Savaitės pradžioje „Rasabasa” savo naujų dainų viešą perklausą surengė sostinės senamiestyje įsikūrusioje kavinėje. Ateinančią savaitę grupė surengs dar kelis koncertinius pasirodymus Latvijoje ir Lietuvoje.

Gegužės 16 dieną grupė koncertuos Rygos muzikos bare „I Love You”, gegužės 17 Šiaulių koncertų salėje „Saulė”, gegužės 18 dieną Kauno klube „Gargaras”. Birželio 2 dieną „Rasabasa” savo naujojo EP pristatymą surengs ir Palangos muzikos klube „Ramybė”.

Grupė taip pat jau paskelbė, kad vasarą pasirodys Latvijos muzikos festivaliuose „Summer Sound” Liepojoje ir „Positivus” Salacgryvoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)