Čia linksminosi krepšinio žvaigždė Linas Kleiza, šokėjas Deividas Meškauskas su aktore Ineta Stasiulyte, dainininkas Lukas Pačkauskas su savo mylimąja Vitalija, namuose šeimą palikęs Saulius Skambinas, verslininkas Tautvydas Barštys, vestuvių planuotoja Kristina Kaikarienė su vyru.

Susirinkusieji buvo vaišinami brangiais gėrimais, klausėsi didžėjų komandos "Hed Kandi" muzikos, galėjo grožėtis pusnuogėmis ant barų šokančiomis merginomis.

Svečiai į klubą žengė raudonu kilimu, o juos pasitiko "Žalgirio" krepšinio komandos šokėjos, kurios įteikė po mažą dovanėlę.

Klubas, kuriame bus kelios skirtingos erdvės, galės sutalpinti net 850 naktinėtojų. Šiai vietai interjerą kūrė pasaulinio garso dizaineriai, dalyvę ir kultinių Ibizos klubų interjero kūrimo procese.

Klubo savininkai dar ankčiau pasakojo, jog didžiulis dėmesys įrengiant klubą buvo skiriamas ne tik interjerui – klube įdiegta garso, šviesų ir vaizdo technika, atitinkanti aukščiausius pasaulinio lygio klubų standartus.

Čia žmonės galės linksmintis dviejose salėse. Didžiojoje kelis kartus per savaitę skirtingose renginių serijose gros garsiausi didžėjai ir šokių muzikos madas demonstruojantys atlikėjai iš Lietuvos bei užsienio.

Mažesnėje lounge stiliaus salėje bus galima pailsinti pavargusias kojas ir ausis.

Negana to, vasarą čia veiks maždaug 200 žmonių talpinsianti terasa.

Klubo atidarymo akimirkos - DELFI nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (229)