Jau patvirtinta, kad šiais metais festivalyje pasirodys Andrius Mamontovas, „Antis“, Mantas Jankavičius, Leon Somov ir Jazzu, „Poliarizuoti stiklai“, „G&G Sindikatas” bei begalės kitų gyvai grojančių lietuviškų grupių, kurias per metus buvo galima pamatyti „Tamsta“ klubo scenoje. Jauniems talentingiems atlikėjams neabejingas festivalis neapsieis be jų ir šįkart – festivalio scenoje išvysime konkurso „ Garažas“ nugalėtojus bei daug kitų muzikantų, rašoma organizatorių pranešime spaudai.

Festivalyje dalyvauja ir užsienio atlikėjai – jame jau matėme „Little dragon“ (Švedija), o pernai galėjome džiaugtis Aloe Blacc (JAV) pasirodymu. Kol kas dar laukiamas patvirtinimas dėl šių metų užsienio svečio – apie jo dalyvavimą bus pranešta šiek tiek vėliau.

Kokios linksmybės, laisvalaikio pramogos, akcijos – atrakcijos lauks visų atvykusių, bus paskelbta netrukus kartu su pilna festivalio programa.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)