Rengėjai 2002 metų "Dainų dainelės" konkurse žada naujovių, tarp kurių - kiek pakitęs repertuaras, atliekamas naujos pedagogų kartos išugdytų dainininkų.

Geriausių Lietuvos miestų ir rajonų dainininkų atranka prasidės sausio mėnesį, pranešė LRT. Baigiamasis Dainų dainelės" koncertas vyks 2002 metų gegužės 19-ąją Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro Didžiojoje scenoje.

Jau dabar skelbiami piešinių, ketureilių ir linkėjimų konkursai "Dainų dainelė Karūnos šalyje". Pagal vaikų atsiustų piešinių leitmotyvus bus kuriama "Dainų dainelės baigiamojo koncerto scenografija.

Pirmą kartą į televizijos studiją moksleiviai buvo sukviesti 1974 metais. Nuo to laiko "Dainų dainelė" vyksta kas dveji metai. Pastaraisiais metais festivaliui ruošiasi apie 20 000 vaikų ir moksleivių, į konkursą jų patenka apie 1500 ir tik 200 tampa laureatais.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją