„Pure future white arena show“ organizatoriaus Mindaugo Jonaičio telefonu pirmadienį atsiliepusi mergina prisistatė jo asistente, tačiau savo vardo atskleiti nepanoro. Tiesiai į klausimą, ar Deadmou5 gegužę atvyks į Lietuvą, ji neatsakė, tačiau patikino, jog Mindaugas turėtų pats paskambinti į DELFI ir papasakoti apie susiklosčiusią situaciją.

„Žinokit situacijos šitos nekomentuojam, patys pamatysit, tai va. Patys pamatysit. Tuoj žinios išeis, o tada galėsim šnekėti. Mes dabar kalbame ir bendraujame, kas čia įvyko. Mes jums galėsim perskambinti. Patys tie bukeriai praneš, kaip čia kas“, – DELFI pirmadienį kalbėjo M. Jonaičio asistente prisistačiusi mergina.

Antradienį susisiekus su ja, ši vėl nieko konkretaus apie Deadmau5 pasirodymą Lietuvoje gegužės mėnesį pasakyti negalėjo.

„Kai Mindaugas žinos visą situaciją, jis jums paskambins. Ten dar niekas neaišku, bet situacija aiškėja. Ten yra tiesiog sumaišytos datos“, – mįslėmis kalbėjo ji.

Tuo metu Ignas Vanagas. naujienų portalui DELFI paaiškino kalbėjęs su geru savo bičiuliu – Deadmau5 agentu, kuris paaiškino, jog iki šiol nesulaukė pageidavimų dėl Deadmau5 pasirodymo Lietuvoje gegužę ir patikino, jog didžėjaus tuo metu Europoje nebus.

„Pasirodo, tai yra visiškas blefas. Niekas į Lietuvą jo net nebandė kviesti gegužei. Gegužės 19-ąją jo net nebus Europoje. Norėjau tiesiog įspėti žmones, kad jie neapsigautų. Apgavystė liūdintų juos pačius, Deadmau5 gerbėjai paskui nebetiki anonsais apie būsimus pasirodymus. Tai yra nesveika visai renginių industrijai. Su užsienio svečių kvietimu į Lietuvą esu susijęs jau daugiau nei 10 metų, tai yra mano kasdienė veikla. Bendrauju su jų vadybininkais ir agentais, žinau jų požiūrį. Kartais nuomonę apie šalį jie susidaro pagal tai, kaip pasielgia koks nors vienas organizatorius. Tokie „gudrūs“ reklaminės kampanijos būdai mums kainuos tokią reputaciją, kad ateityje lietuviškų pinigų nebeužteks norint atsivežti šokių muzikos žvaigždę, pas mus tiesiog niekas nenorės važiuoti“, – DELFI kalbėjo DJ Ignas.

Jis įsitikinęs, jog kai į Lietuvą norės atvykti koks garsus atlikėjas, jo gerbėjai tiesiog nebepirks bilietų manydami, kad jis tiesiog neatvyks. Be to, anot pašnekovo, garsenybių agentai nenori turėti jokių reikalų su sukčių šalimi.

Tiesa, youtube svetainėje buvusi „Pure future white arena show“ ir Deadmau5 reklama jau išimta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)