„Nežiūrint į tai, kad šiandien mano gimtadienis – aš visiškai pasinėręs į koncertų organizacinius darbus. Su muzikantais nutarėme mano gimtadienį atšvęsti scenoje. O kol kas repeticijos su gyvo garso grupe, begalės techninių detalių ir reklaminė kampanija suryja visą mano laiką. Noriu, kad žmonės albumo pristatymo koncertuose pasiimtų viską ir dar nuneštų įspūdžius draugams“, – kalba dainininkas.

Vilniuje Vyno sandėlyje „Vinchenso“ gerbėjai ne tik išgirs Lino Adomaičio dviejų dalių koncertą, bet ir galės pasimėgauti Lino kelionių akimirkomis fotografijų ant drobės parodoje. Muzikantas sako, kad tai spalvingiausi gyvenimo momentai, kuriuose gimė daugelis dainų. Koncerto svečias Pushaz iš „G‘n‘G Sindikato“ kartu atliks klausytojų pamėgtą kūrinį „Ji mano“, taip pat, kaip teigia Linas: „Pushaz duos daug repo“.

„Vilniaus koncertas bus tiesiogiai transliuojamas internetu Facebook‘e AcmeLietuva profilyje. Net su penkiomis HD kamerom profesionali komanda viską filmuos, o klausytojai ir namuose užsidėję ausines galės patogiai klausyti bei stebėti koncertą“, – informuoja Linas.

Didžiausiuose Lietuvos miestuose Lino Adomaičio komanda atsiveža daug papildomos technikos, idant viskas būtų taip, kaip planuoja kūrybinė grupė. Scenoje Linui talkins būgnininkas Ąžuolas Paulauskas, klavišininkas Marius Leskauskas, dainininkės Akmėja bei Monika Linkytė. „100 procentų pažadame, kad visuose trijuose koncertuose bus daug byto, daug live ir daug naujų gabalų“, - šypsosi Linas.

Koncertai vyks:

Balandžio 12 d. Vilniuje Vyno sandėlyje „Vinchenso“, 13 d. Kaune klube „DeJavu“, 14 d. Klaipėdoje klube „Dr.Who“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją