Priešpaskutinį balandžio penktadienį organizatoriai užims menų fabriko „Loftas“ erdves.

Penktadieninėje programoje „Lofto“ svečius pasitiks elektroninės muzikos grupės „The Japanese Popstars“ gyvas pasirodymas, sukėlęs ant kojų minias gerbėjų tokiuose festivaliuose, kaip „Fuji Rock“ (Japonija), „Benicassim“ (Ispanija), „Glastonbury Festival“ (Didžioji Britanija), „Electric Picninc“ (Airija), „Dance.Here.Now“ (Jungtinės Amerikos Valstijos, Niujorkas) ir daugybėje kitų. Nuo 2006 metų, kai trys muzikuojantys vyrukai su pirmais įrašais pasirašė sutartį su nepriklausoma įrašų leidykla, „The Japanese Popstars“ populiarumas tik augo. Balandžio 20 d. jie pristatys pasirodymą, skersai ir išilgai apkeliavusį pasaulio žinomus klubus ir festivalius.

Vienas naujausių grupės gyvų pasirodymų:

Nemažiau svarbus antrasis svečias iš užsienio – Prancūzijos didžėjus Feadz, savo miksuose profesionaliai maišantis viską – nuo hiphopo iki techno.

Svarbiausias žingsnis šio atlikėjo karjeroje – tai sutartis su „Ed Banger Records“ įrašų kompanija, po kurios sparnu glaudžiasi ir tokios žvaigždės, kaip „Justice“, SebastiAn, Cassius, Mr. Oizo, Uffie, Busy P ir kiti. „Ed Banger Records“ įrašų leidykla, kurią įkūrė buvęs „Daft Punk“ vadybininkas Busy P, nuo 2003 metų laikoma viena įtakingiausių ir aktyviausių elektroninės muzikos veikėjų. Vienas šios kompanijos atradimų – Feadz – balandžio 20 d. pirmą kartą pasirodys Lietuvoje.

Lietuvių frontą „Lofte“ palaikys Vidis, visi trys Partyzanai (Mantas T, Nostra ir Gvidas) ir „The Sneekers“ gyvas pasirodymas su Justinu Jaručiu („Freaks On Floor “).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją