Kviečiame pažiūrėti šiltą, jaukų ir basą Denis Jones pasirodymą Vilniaus širdyje:

Pasak Dovydo Bluvšteino, Denisas Jonesas yra savamokslis gitaristas ir dainininkas iš Anglijos, kuriantis gana paprastas, net primityvokai minimalistines dainas, kurias galima būtų apibūdinti kaip didmiesčio akustinį bliuzą ar, anot vieno kritiko, "future folk" (ateities folką). Burtai prasideda tada, kai iš pažiūros keistus, kartais net detonuojančius savo aplūžusios gitaros ir kelių paprastų gatvės muzikanto instrumentų garsus Denis perleidžia per matyt jam vienam suprantamą elektroninių efektų raizgalynę ir palaipsniui sujungia juos į įspūdingą, daugiasluoksnį orkestrinį skambesį.

Visa tai jis atlieka gyvai, be iš anksto suprogramuotų nustatymų ir paruoštų "samplų", vadovaudamasis vien savo unikaliu muzikalumu ir intuicija.

D. Jonesas atvyko į Vilnių jau trečią kartą, susipažinome su juo prieš penketą metų, šviesios atminties "Cafe de Paris" rengtame "One Man Band Festval". Antrasis, kiek chaotiškas jo pasirodymas įvyko per "Havana Social Club" atidarymą, o šį kartą D.Jonesą pakvietė baras "Gorky".