Vakarėlį nušvies ir vienos geriausių Lietuvoje house muzikos didžėjų bei prodiuserių komandos Flaxen Beats narys No Evil, į sveikintojų kompaniją įsilies ir bene seniausias Panevėžio DJ, tikras house muzikos specialistas Andrius Rio bei didžiausias Virus J bendražygis, itin sėkmingo projekto Soulhoppers bei "Zip FM" radijo laidos „Pro-duce Music“ bendraautorius Andy Lau.

Kovo 31 d. fiesta persikels į Kauną, klubą „Shtab“. Čia pasirodymus surengs ne tik jau minėti atlikėjai – programą praturtins ir viena geriausių electro muzikos didžėjų bei prodiuserių komanda "The Sneekers", taip pat sparčiai populiarėjantis, vienas perspektyviausių Lietuvos didžėjų ir prodiuserių M&D Substance ir kiti.

Planuodamas gimtadieninį šėlsmą Virus J neapleido ir pagrindinių savo darbų – po sėkmingo bendradarbiavimo kartu su visame pasaulyje gerai žinomu Sandy Rivera (Kings Of Tomorrow), neseniai radijo stotims pristatė kartu su vokaliste Kristina įrašytą naujausią savo kūrinį „I Feel“, kuris šią savaitę pasiekė radijo topo viršūnę.

„Daina buvo „laižoma“ maždaug metus, nuo pradinės versijos pasikeitė ne tik nuotaika, aranžuotė, stilius, bet ir tekstas. Po kiekvieno mūsų pasirodymo taisydavau dainą studijoje, kol galiausiai likau patenkintas“, - pasakojo Justinas Chachlauskas, klubinės muzikos mėgėjams geriau žinomas kaip Virus J.

Virus J išduoda, kad jau kitą mėnesį pasirodys ir jo albumas „Try It“, kuriame be solinių paties Justino darbų bus ir kūrinių, įrašytų kartu su tokiomis scenos žvaigždėmis kaip Jurga Šeduikytė, Kristina, Soliaris, Andy Lau ir kitais. Justinas pastaruoju metu ne tik aktyviai įrašinėja albumą, bet ir kuria garso takelį pirmam dokumentiniam filmui apie Lietuvos krepšinio rinktinės užkulisius – ,,Mes už... Lietuvą!” (rež. Andrius Lekavičius). Filmas Lietuvos žiūrovams bus pristatytas jau gegužės 31 dieną.

Visgi net ir nuo sėkmingiausių darbų kartais reikia pailsėti, todėl šį savaitgalį nenuilstantis Virus J visus elektroninės muzikos gerbėjus kviečia atsipalaiduoti ir kartu linksmai paminėti gimtadienį, kuris žada virsti išties nepamirštamu vakarėliu su ryškiausiomis Lietuvos klubinės scenos asmenybėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją