„Karibų piratų“ žvaigždė J. Deppas perdainuojant dainą grojo būgnais ir gitara, o M. Mansonas dainavo. Prieštaringai vertinamas dainininkas ir ekscentriškasis aktorius susidraugavo televizijos serialo „21 Jump Street“ filmavimo aikštelėje, kur M. Mansonas filmavosi kaip kviestinis aktorius.

Kalbėdamas apie bendrą projektą su garsiuoju aktoriumi, M. Mansonas „MTV News“ sakė, jog kartu nusprendė naujam gyvenimui prikelti dainą, kuri „jiems abiems atrodo ironiška“.

„Jis grojo būgnais ir atliko pagrindinę gitaros partiją, o aš grojau gitara ir dainavau. Tai papildoma daina iš mano naujausio albumo. Vaizdo klipe greičiausiai žiūrėsime į vienas kitą veidrodyje“, - sakė M. Mansonas.

J. Deppas nėra vienintelis Deppų šeimos narys, prisidėjęs prie dainos kūrimo. Ją įrašant grojo ir aktoriaus sūnus, devynmetis Jackas. M. Mansono dainos „The Nobodies“ versija skambėjo J. Deppo 2011 metų juostoje „From Hell“.

J. Deppui muzikos virtuvė taip pat nesvetima – praeitais metais Londono klube „100 club“ jis ant scenos lipo kartu su legendiniu Alice Cooperiu.
Be to, J. Deppas grojo gitara „Oasis“ dainoje „Fade In-Out“ iš 1977 metų albumo „Be Here Now“. Aktorius taip pat priklauso grupei P, kurioje dainuoja „Buthole Surfers'“ balsas Gibbu Haynes, groja „Red Hot Chilli Peppers“ bosistas Flea ir „Sex Pistols“ narys Steve Jonesas.

Naujausias M. Mansono albumas „Born Villain“ pasirodys balandžio 30 dieną.