Naujame grupės albume - 11 dainų, kuriame - naujai atliktas senų laikų hitas “Raskila”, dainos “Naktinė žvaigždė”, “Vaikystė”, “Palinkėk man”, “Pabučiuok”, “Gal tai tu”, “Domino” bei “Tavęs prašau”, taip pat ir "Mango" įrašyta vienos iš populiariausių "Pikaso" dainų “Baltas laiškas” koveris. Albumo siurprizas - Lino Rimšos ir Jurgos Čekatauskaitės sukurtas kūrinys “Žiema. Meilė”, kurį įkvėpė P. Čaikovskio baletas “Spragtukas”.

Naujojo albumo pasirodymo išvakarėse "Mango" merginoms pagaliau pavyko išsiaiškinti, kas yra tikrieji “Raskilos” autoriai. Prieš daugelį metų šiam kūriniui muziką sukūrė Benjaminas Gorbulskis, o žodžius parašė Marija Meilė Kudarauskaitė.

Nuo 1998-ųjų gyvuojančios grupės istorijoje “Raskila” yra jau septintas albumas. Išgyvenusios du sudėtingus etapus grupės istorijoje, "Mango" merginos tiki, kad sunkumai tik grūdina. Po praėjusiais metais iškilusios grėsmės grupės gyvavimui, kuomet vokalistė Rima rimtai susirgo, bei šiemet, pasikeitus grupės sudėčiai, "Mango" dainininkės negalvoja "mažinti apsukų" ir yra pasiryžusios siekti dar didesnių aukštumų.

Naują albumą pristatančios grupės narės tvirtino nesiruošiančios išradinėti dviračio, tačiau sako bandysiančios propaguoti vertybes, apie kurias vis dažniau pamirštama. “Mes - ne rašytojos, todėl ant popieriaus minčių nedėliosime. Mūsų požiūris į gyvenimą, į žmones - tai mūsų dainos. Kol gyvuoja vaikinai ir merginos, vyrai ir moterys, kol pliusas trauks minusą, tol jausimės reikalingos, nes amžių amžiais ašis, apie kurią sukasi gyvenimas, yra jausmai,“ - pridūrė Rima.