Šia proga gegužės 9 d. Vilniaus „Forum Palace“ koncertų salėje įvyks išskirtinis koncertas, kurio metu skambės tiek naujos dainos, tiek kūriniai iš visos turtingos grupės istorijos.

Minėdama savo 40-metį grupė "Akvarium" visai neatrodo kaip retro kolektyvas, grojantis praėjusio amžiaus muziką - grupės kūryba šiandien nuostabiai gyva ir aktuali, rašoma organizatorių pranešime spaudai.
Nuolatinis judėjimas, nesibaigiančios paieškos, eksperimentai su įvairiais muzikos stiliais ir žanrais Borisui Grebenščikovui suteikia galimybę nuolat džiuginti ir stebinti netikėtais, nelauktais dalykais.

Į klausimus apie savo amžių jis atsako visai rimtai: "Pailsėti norisi. Bet padaryti tai, kas dar nėra padaryta - norisi labiau. Kol esu gyvas, stengsiuosi maksimaliai išnaudoti šias galimybes".

Kiekvienas albumas - eksperimentas, kiekviena nauja daina - iššūkis. Taip ir naujausias grupės albumas, "Archangelsk", sukurtas Peterburge, Londone ir mažame Airijos kaimelyje, skamba taip šiuolaikiškai ir šviežiai, kad sunku patikėti, jog jį įrašė 40 metų istoriją turinti grupė.

Dabrtinis "Akvarium" - tai kolektyvas, kasmet surengiantis dešimtis koncertų, atliekantis ir įrašantis savo stebuklingą muziką su geriausiais pasaulinio lygio muzikantais.

Nuolat besikeičiantis ir visuomet išliekantis savimi Borisas Grebenščikovas sukūrė unikalų kultūros reiškinį, egzistuojantį už laiko ir erdvės ribų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)