Renginys įvyks kovo 10 d. 19 val. Vilniaus VRM kultūros rūmuose. Žiūrovų laukią 2,5 valandos truksiantis koncertas, specialiai kuriam užsakyta geriausia pasaulyje garso ir apšvietimo aparatūra, rašoma organizatorių pranešime spaudai.

Savo laiku Svetlana Surganova kūrė ir atliko pačias geriausias dainas žinomoje grupėje „Nočnyje Snaipery“. Tačiau po 10 metų ji paliko grupę, nuo 2002 m. iki 2003 m. ji koncertavo gyvo garso koncertuose su gitaristu Valerij Tchaem, o 2003 m. balandžio mėn. tapo populiari su grupe – „Surganova ir Orkestras“.

"Nepakartojami dainų tekstai (Svetlanos Surganovos eilės ir tekstai buvo įtraukti į dešimties tomų leidinį – „Geriausi rusiško roko poetai“), puikus atlikimas ir melodijos, galingas itin teigiamų emocijų užtaisas, itin kruopštus techninis pasirengimas kiekvieno koncerto metu – tai teiginiai, kuriuos pažadame išpildyti ir tvirtai teigiame, kad tai bus vienas labiausiai įsimintinų renginių kultūriniame gyvenime, šventė ausiai ir sielai", - žada organizatoriai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)