Per metus sugrota daugybėje šiltų koncertų, festivalių, išleista porą nepilnų albumų, sukurtas vaizdo klipas. O neseniai vykusiuose Lietuvos alternatyvios muzikos apdovanojimuose "T.Ė.T.Ė. 2011" Markas Palubenka tapo geriausio metų debiuto nominacijos nugalėtoju" Markas keliauja į priekį, dalindamasis unikalia muzika, skambesiu, laužydamas mėginimus įsprausti jį į folk, indie ar kitų žanrų rėmus. Tai žmogus išeinantis į sceną groti jums, akis į akį. Nuoširdžiai, nuogai savo vidumi, pasitelkdamas tik muziką ir balsą.

Šie metai Markui buvo sėkmingi ne tik pasirodymais ar įspūdingais duetais su gražiausių lietuviškų balsų savininkėmis, bet ir kūrybiniais procesais, nes vasario 29 dieną, rečiausią, kartą per keturis metus pasirodančią dieną, skelbiančią žiemos pabaigą pasirodys ir debiutinis Marko Palubenkos albumas - „no fun in 101“. Jau kovo 2 dieną, “Menų spaustuvėje”, Vilniuje, 19 valandą, bus galima jį išgirsti, linguoti ir šokti į taktą, ir dar šiltą albumą įsigyti. Šio albumo kūryba buvo ilgas ir daug jėgų bei širdies pareikalavęs procesas, tad galutinis albumo skambesys – kokybiškas ir išgludintas iki smulkmenų.

Koncertavęs kartu su Alina Orlova Rusijoje atlikėjas susilaukė ir dėmesio iš „Snegiri“, pripažintos įrašų leidybos kompanijos Rusijoje, kuri pasiūlė Markui sutartį. Markas dalyvaus ir muzikos festivalyje Estijoje, pavadinimu „Tallinn Music Week“, kuriame susirinks ir visame mieste (klubuose ir kavinėse) gros talentingiausi muzikos atlikėjai iš Estijos ir Baltijos šalių, o jų klausysis produseriai iš visos Europos. Tai didžiulis įvertinimas kiekvienam atlikėjui, kuris ten pateko.

Markas savo didžiuliu užsidegimu, įdedamu darbu ir užsibrėžtais tikslais parodo, kad svajonės pildosi, kad muzika įveikia visas kliūtis ir sienas, rašoma atlikėjo atstovų išplatintame pranešime spaudai.

M.Palubenkos vaizdo klipas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją