„Iš grupės atstovų gavome informaciją, jog „UB40“ vokalistas Duncanas Campbellas, susilaužė šonkaulius ir dėl to grupei teks atidėti tris artimiausiu metu numatytus koncertus. Du iš jų buvo numatyti Lietuvoje, trečiasis – Maskvoje. „UB40“ labai apgailestauja, kad planuotomis datomis negalės atvykti į Lietuvą ir ieško galimybių kuo greičiau surengti koncertus mūsų šalyje. Šiuo metu deriname naujas koncertų datas. Kai tik jas patvirtinsime, informuosime“, – pranešė koncertus organizuojančios bendrovės „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.

Pasak J. Vėželio, siekiama, jog „UB40“ koncertai Vilniuje ir Panevėžyje įvyktų dar iki vasaros, t. y. gegužę, vėliausiai – birželį.

Į būsimus grupės „UB40“ koncertus galios tie patys bilietai kaip ir į vasario mėnesį turėjusius įvykti koncertus.

„UB40“ vyrukai labai atsiprašo dėl patirtų nepatogumų ir žada vasaros sezoną pradėti su trenksmu bei savo koncertu atsilyginti jų ilgai laukusiems gerbėjams Lietuvoje.

Visi, kurie negalės atvykti į nukeltus „UB40“ koncertus, bilietus galės grąžinti nuo penktadienio, vasario 17 d., iki šių metų kovo 4 dienos. Jei bilietai buvo įsigyti internetu, juos grąžinti reikia internetu, jei bilietai pirkti „Tiketos“ kasos, reikia kreiptis į tą „Tiketos“ kasą, kurioje buvo pirkti bilietai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją