Vos prieš porą metų išleidusi debiutinį albumą „Migloko“, Miglė Vilčiauskaitė netruko išpopuliarėti kaip nauja gaiva Lietuvos muzikos pasaulyje. Bliuzas su džiazo elementais, tango, prancūzų šansonas – tai žanrai, kuriuose Migloko maudosi kaip žuvis vandenyje. Ji jais žongliruoja, improvizuodama maišo tarpusavyje, gurmaniškai mėgaujasi kiekvieno jų skoniais ir priekoniais, papildydama savitais ingredientais.

Naujausiose dainose Migloko vis dar daugiau dėmesio skiria muikai, o ne žodžiams. Tuo jos muzikavimas ir skiriasi nuo kitų autorinių dainų atlikėjų. Migloko žavisi gyvenimo kasdienybe, kasdieniais stebuklais ir malonumais, ir tuo susižavėjimu dalinasi su klausytojais.

Vilnietė Miglė Vilčiauskaitė yra Užupio Respublikos augintinė ir auklėtinė. Jos giminėje – net kelios menininkų ir meno kolekcionierių kartos. Užupio angelas – jos tėvo skulptoriaus Romo Vilčiausko kūrinys. Buvo laikas, kai Miglė bandė išsivaduoti iš šio giminės „prakeiksmo“ – metė muzikos mokyklą, net gimnaziją. Tačiau nuo genų nepabėgsi. Jie pasivijo ir nunešė Miglę į muziką.

Šį gurmaniškai romantišką vakarą su vyno taure siūlantis Teatro klubas į savo repertuarą įtraukia vis daugiau muzikos. Vasario 29 d. 19 val. čia svečiuosis Vytautas V. Lansbergis, o kovo 8-ąją – Kostas Smoriginas. Teatro klubo bilietus platina „Tiketa“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)