Šis koncertas visiems atlikėjams bus išties neeilinis – dainininkai pasirodys duetais ir trio, atliks ne tik geriausias savo dainas, bet ir naujai aranžuotus populiarius kūrinius. Keletui Stasio Povilaičio dainų “Žuvėdros” šokėjai jau ruošia naujas kompozicijas, tad pirmą kartą istorijoje sportinių šokių profesionalai suksis ant parketo gyvai dainuojant pačiam maestro. Vienu pagrindiniu renginio akcentu taps Kauno miesto simfoninio orkestras, savo akompanimentu suteiksiantis renginiui ypatingo iškilmingumo.

Ansambliui “Žuvėdra” atskiro pristatymo nereikia – šokių kolektyvas gyvuoja jau daugiau kaip 45 metus, o prie jo vairo stovi ilgamečiai treneriai, garsi šokėjų pora Skaistutė ir Romaldas Idzelevičiai. Šios poros vadovaujamos “Žuvėdros” pasiekimų sąraše – septyni Lotynų Amerikos šokių Pasaulio čempionų aukso medaliai ir septyni Europos čempionų aukso medaliai, o taip pat dešimtys įvairių tarptautinių konkursų apdovanojimų ir užaugintas nesuskaičiuojamas šokėjų profesionalų būrys.

“Žuvėdros” pasirodymai visuomet keri savo originaliomis kompozicijomis ir iki tobulumo nugludintais judesiais, todėl pamatyti daugkartinių Pasaulio ir Europos čempionų programą trokšta kiekvienas. Tad nekeista, kad kiekvienas “Žuvėdros” koncertas sulaukia didžiulio publikos dėmesio ir gausiausių ovacijų sausakimšose žiūrovų salėse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją