Eksperimentuoti nesibaiminantis ir humoro jausmo nestokojantis vakarėlių ciklas „Dr.Who Žiburėlis“ penktadienį pratęs savo švietėjišką misiją ir pažers naują porciją į Lietuvos estrados aukso fondą įėjusių šlagerių.
Šįkart disko rutulių mirgėjime ir publikos ovacijose maudysis Radži, kuris neabejotinai paaiškins, ką, kur ir su kuo reikia daryti.

„Ankstesniuose „Dr.Who Žiburėliuose“ jau spėjo pasisvečiuoti maestro Stasys Povilaitis, Lietuvos pop diva Džordana Butkutė, moterų slapčiausias svajas įkūnijantis Egidijus Sipavičius bei sąnarių skausmais iki šiol nesiskundžiantis Tomas Augulis. Visgi tikime, kad net tokiame solidžiame kontekste pasirodysiančiam Radži nesudrebės nei kojos, nei balsas“, – kalbėjo klubo „Dr.Who“ Estrados skyriaus atstovai.

Šeštadienį estafetę perims Linas Adomaitis. Vokalistas primins, kad sausį tvoroms braškant nuo šalčio kaip niekad smagu pasišildyt prie gyvai atliekamos muzikos ugnies. Ji bus pakurstyta tiek puikiai žinomomis, tiek naujomis Lino dainomis, kuriose šauniai sutaria elektronika, vokalas, nebanalūs tekstai ir daug pozityvių emocijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją