Sausio viduryje prekybvietėse pasirodžiusiame diske – programos “Broliai” premjera Vilniaus "Forum Palace" esančiame klube. Koncertą filmavo Lietuvos radijas ir televizija, be grupės „Skylė“ renginyje dalyvavo dešimties vyrų grupė iš choro „Bel Canto“ bei styginių kvartetas, suburtas Vytauto Mikeliūno.

Sausakimšoje klubo salėje grupės atlikta programa buvo skirta Lietuvos laisvės kovotojų – partizanų - atminimo įamžinimui. Po metus trukusio paruošiamojo darbo, siekiant išleisti kokybiškai ir profesionaliai parengtą koncerto įrašą, jau dabar DVD “Broliai” galima įsigyti internetinėje grupės parduotuvėje www.skyle.lt, netrukus jis bus pradėtas platinti prekybos centruose ir knygynuose.

DVD “Broliai” - tai ne tik premjerinis koncertas, bet ir papildomai nufilmuotas projekto “Broliai” kūrėjų ir bičiulių interviu, diske galima pasirinkti anglų kalbą, patobulinta garso įrašo kokybė.

Koncertas “Broliai” tapo įvykiu grupės gyvenime – tai vienas brandžiausių „Skylės“ darbų: skaudi tema atskleista per muziką, poeziją, menišką šviesų apipavidalinimą, scenografiją. Tai toks renginys, kuriam sukurti ir įgyvendinti buvo pakviesta profesionalų komanda.

„Brolių“ koncertas tapo vientisu ir subtiliu muzikos spektakliu. Kad DVD įrašas taptų kokybišku leidimu prisidėjo režisierius Mindaugas Meškauskas, operatorius Mantas Šatkus, garso režisierius Valdas Karpuška, garso įrašo režisierius Giedrius Litvinas, šviesų dailininkas Marius Selevičius, video instaliacijų autorius Laurynas Rekys, video grafikos kūrėjai Mindaugas Skerys, Andžėjus Selistrovskis, Andrius Krasauskas, kostiumų dailininkė Agnė Rimkutė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją