Vasario 3-ąją „Gargare“ tvyros vasaros atostogų nuotaika, kurstoma sostinės kolektyvo „Saulės kliošas“ bei didžėjų Jackmin ir Martin Virgin. Džiazas, funk, disco, r&b, senoji hiphopo mokykla – šie amžinai sėkmingi ingredientai užtikrins, kad „kliošų“ muzika neleistų ant atsarginių suolelio sėdėti net droviausiems šokių vakaro lankytojams.

Sostinės diskotekų profesionalus Saulty („Downtown Party Network“) ir Vidį („Silence“), Kauno ritmų kultūristą Roadsman („K.U.B. Collective“) bei vokalistę Jazzyville į savo renginį pasikvietė VDU studentai. Jų naktis – vasario 10-ąją.

Iškart po VDU šokių „Gargare“ rikiuosis būgnai, gitaros ir marškinėlius besiplėšančios gerbėjos. Į Kauną pristatyti albumo „Hello Girls“ atidundės ultramodernieji Vilniaus rokenrolistai „Freaks On Floor“, metų pradžioje apdovanoti „M.A.M.A“ statulėle kaip tikriausia ir geriausia Lietuvos roko grupė.

Nauju albumu nešina į „Gargarą“ užsuks ir grupė „Happyendless“. Praėjusiais metais į 3D koncertus kino salėse kvietusi komanda vasario 15-ąją kauniečiams pristatys antrąjį savo ilgagrojį „Cinema“. Jame – giliai į retro roko pievas brendantys, gyvumo nestokojantys, bet ir elektronikos pradžiamokslio nepamirštantys kūriniai.

Kiek simboliška, kad vieną svarbiausių Lietuvai datų – Nepriklausomybės atkūrimo dieną – „Gargaras“ pažymės Jurgos, bene laisviausios ir originaliausios dainininkės mūsų popscenoje, koncertu. Vokalistė ir dainų kūrėja vasario 16-ąją pristatys dviejų dalių pasirodymą. Tai bus naujausia, užburianti ir atvira, šiuo metu Maskvoje gyvenančios ir įkvėpimo besisemiančios atlikėjos kūrinių programa „MetroNomes“, bei naują skambesį įgavusios atidžiai Jurgos karjerą sekantiems melomanams pažįstamos dainos – „Nebijok“, „Aukso pieva“, „Instrukcija“ ir kt.

Vasario 17-oji – teatro diena. Atmosferinę šviesų, garsų, šokio, religinių apeigų, emocijų ir įvykių kupiną pasaką apie baimes seks Gyčio Ivanausko teatras. Spektaklio „Fobijos“ premjera pernai Helovino proga įvyko sostinės „Lofte“, kostiumus keliasdešimties šokėjų trupei kūrė dizaineris Robertas Kalinkinas, muzikos autorius – Viktoras Diawara.

Gyvo skambesio mėnuo „Gargare“ tęsis su festivaliu „MountainRock“. Jau šeštąkart Kaune vyksiančio renginio iniciatoriai, miesto roko scenos senbuviai „Mountanside“ džiaugiasi atradę naujus erdvius namus ir į vasario 18-osios vakarui į sceną sukvietė tautiečius „The Moon Band“ ir „The Unlost“ bei Latvijos grupes „SoundArcade“ ir „Tesa“.

Šokių muzika gyvenantys tautiečiai nekantraudami laukia vasario 25-osios. Tąnakt ištikimiausios savo gerbėjų armijos į Lietuvą aplankyti grįš pulto genijus James Zabiela. „Atari“ komandos pristatoma naktis su svečiu iš Londono bei Ignu drauge taps ir ypač trankiu paskutiniu žiemos sezono akordu „Gargare“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją