„The Road Band“, radusi savo klausytoją tiek Lietuvoje, tiek užsienyje, šiemet mini gyvavimo 20-metį. Šią sukaktį muzikantai, surengę daugiau kaip tūkstantį koncerų bei išleidę net vienuolika albumų, nori atšvęsti kartu su gerbėjais ir kviečia visus į jubiliejinius koncertus.

Grupė per ilgus kūrybos metus pasirodė įvairiuose festivaliuose Lenkijoje, Estijoje, Baltarusijoje, Latvijoje, Ukrainoje, Turkijoje, jiems teko garbė „apšildyti” tokių žvaigždžių kaip Buddy Guy ar John Mayall koncertus. Bene didžiausia dovana dvidešimtmečio proga „The Road Band“ tapo netikėtas, bet labai įdomus pastiprinimas – prie Lietuvos scenos vilkų bendram šventiniam projektui prisijungė universalaus talento dainininkė ir muzikantė Yolanda Bush (JAV).

Čikagoje gimusi bei augusi džiazo, bliuzo ir kitų muzikos stilių atlikėja, dainų autorė turi daugiau kaip dvidešimties metų muzikavimo patirtį. Ji studijavo trimitą ir chorinę muziką, grojo su daugybe ansamblių, įskaitant Čikagos jaunimo simfoninį orkestrą, prisidėjo prie įvairių teatro projektų.

Ne vieną muzikos instrumentą įvaldžiusi atlikėja gastroliavo JAV, Italijoje, pasirodė su tokiais menininkais kaip Rich Montes, Gwen Avery ir Albertos Jackson.

Talentingoji amerikietė į mūsų šalį atvyko mažai ką bendro su muzika turinčiais darbo reikalais, tačiau likimas iškrėtė pokštą ir suvedė ją su „The Road Band“ nariais. Šio laimingo atsitiktinumo rezultatas – bendras tarptautinis projektas, kuris vainikuos du dešimtmečius trunkantį „The Road Band“ kūrybininį kelią.

„The Road Band“ bei Yolanda Bush kviečia į jubiliejinius koncertus: sausio 27 d., 19 val. klube „New York Club” (Kalvarijų g. 85, Vilnius), sausio 28 d., 19 val. klube „Nautilus” (Savanorių pr. 124, Kaunas).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją