Daina, pavadinta „Every Man Has A Man Who Loves Him“, yra nauja prieš 25 metus sudainuotos Y.Ono dainos „Every Man Has A Woman Who Loves Him“ versija.

„Tai yra ne tik mano, bet ir visų amerikiečių, prieštaraujančių valdžios sprendimui drausti gėjų santuokas, pergalė“, - sakė dainininkė. Praėjusią savaitę 11 JAV valstijų gyventojai balsavo už homoseksualų santuokų draudimą. JAV prezidentas George‘as W.Bushas yra pareiškęs, kad norėtų pakeisti šalies konstituciją taip, kad joje būtų įrašyta, jog santuoka galima tik tarp vyro ir moters.

Y.Ono kitą tos pačios savo senos dainos versiją paskyrė lesbietėms. Dainininkė ne pirmą kartą pateko į geriausių šokių muzikos įrašų sąrašo viršūnę. Pernai į viršūnę buvo užkopęs kitas jos hitas „Walking on Ice“.

Nors ir garbaus amžiaus, Y.Ono nežada nustoti dainuoti. Ji planuoja perdainuoti seną jos ir velionio vyro kūrinį „Give Peace a Chance“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją