Vakarėlių metu atliekamos naujų kūrinių kompozicijos, o žinomų kūrinių improvizacijos perteikiamos kitu kampu. Šį mėnesį pasirodymus jau surengė džiazo grupės „Shinkarenko Jazz 5“ ir „Retired Musicians Social Club“.

Artimiausią ketvirtadienį, sausio 19 dieną „Paparazzi“ lankytojams gros Kęstučio Vaiginio kvartetas (Kestutis Vaiginis – saksofonas, Dima Golovanov – klavišiniai, Eugenijus Kanevičius – kontrabosas, Vytis Vainilaitis – mušamieji), atliksiantis K.Vaiginio originalias kompozicijas, kurioms būdingi nacionalinio kolorito, moderniojo džiazo ir akademinės muzikos raiškos priemonių deriniai.

Kvartetas 2010 metų Birštono džiazo festivalyje buvo apdovanotas „Grand Prix“ prizu dziazo muzikoje.

Sausio 26 dieną gros „Domas Aleksa Trio“ (Domas Aleksa – bosas, Aleksander Raičenok – saksofonas, Liutauras Janušaitis – klavišiniai, Darius Rudis – mušamieji), kurio grojamų kompozicijų muzikinis stilius labai įvairus – nuo džiazo iki broken beat.

Domas yra gerai žinomas Lietuvos bosistas, grojantis ne tik su džiazo grupėmis, bet taip pat ir su gerai žinomais Lietuvos atlikėjais Leon Somov & Jazzu. Trio atliks originalias D.Aleksos kompozicijas bei aranžuotus žinomus kūrinius.

Visų koncertų pradžia – 19 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją