„Mo‘Horizons“ yra žinoma Vokietijos klubinės muzikos grupė, kurios muzikinis stilius apibūdinamas kaip elektro,
bossa-nova, brazil, latin
, džiazo, soulo, afro ir fanko muzikinių stilių mišinys. Jos įkūrėjai - Ralfas Droesemeyeris ir Markas “foh” Wetzleris savo kūryboje derina 50-ųjų muzikos skambesį ir romantiką su 90-ųjų elektroninės muzikos elementais.

Užsienio muzikinių žurnalų apžvalgininkai, kalbėdami apie „Mo‘Horizons“ koncertus, juos apibūdina kaip egzotiškus pasirodymus, kuriose sultingas portugališkų vokalų derinys ir vokiškai tiksli muzikos miksavimo technika verčia pasijusti lyg būtum danguje.

„Mo‘Horizons“ išpopuliarėjo jau pasirodžius debiutiniams singlams „Yes Baby Yes“ ir „Foto Viva“. Abu kūriniai iš karto papuolė į DCC top 10 (oficialus Vokietijos klubų topas), o „Foto Viva“ tapo garsiausiu „Mo‘Horizons“ radijo hitu, kuris buvo panaudotas net 30-yje lounge/downtempo muzikinių rinkinių. Tarp jų ir garsusis „Hotel Costes“.

Vėliau dauguma „Mo‘Horizons“ naujai pasirodžiusių dainų įsitaisė „patogiausiose“ DCC pozicijose ir tapo populiariais klubiniais hitais. „Alive Tonight“ iš antrojo albumo „Remember Tomorrow“ tapo DCC hitu Nr 1. „Mo‘Horizons“ populiarumui daug padėjo ir tai, kad grupės muzika buvo panaudota reklamuojant IKEA, VIVA, RENAULT, KIA MOTORS.

Pirmasis „Mo‘Horizons“ albumas “Come Touch The Sun” muzikos prekių lentynose pasirodė 1999-ųjų birželį ir buvo parduotas daugiau nei 50 000 tiražu. Po dviejų metų, 2001-aisiais, Markas ir Ralfas savo fanams padovanojo antrą albumą „Remember Tomorrow“. Šios plokštelės populiariausiais kūriniai tapo „Hit the Road Jack“ ir „Do the Boogaloo“. 2003-aisiais įrašų firma „Stereo Deluxe“ išleido trečią „Mo‘Horizons“ albumą “The New Bohemian Freedom”, kuriame grupė toliau demonstruoja savo unikalų sugebėjimą subtiliai derinti braziliškus, kubietiškus, indiškus muzikos motyvus su elektronikos elementais.

„Mo‘Horizons Sound System“ yra šiek tiek kuklesnė grupės sudėtis, labiau pritaikyta naktiniams klubams. Scenoje muziką groja prodiuseriai Ralfas Droesemeyeris ir Markas Wetzleris. Jiems savo balsu pritaria žavinga juodaodė Denise M‘Baye bei Marcas Figge'as, grojantis saksofonu, fleita, perkusiniais ir klavišiniais instrumentais.

Svečius iš Vokietijos klube „Gravity“ šį penktadienį apšildys Vilniaus komandos „Boogaloo“ DJ‘ai Tomas Boo ir 2Fresh.

Šeštadienį, lapkričio 6 d., „Gravity“ vakarėlyje „Cukraus Pudra“ gyvai koncertuos sparčiai populiarėjanti grupė „Overtone“, kurią įkūrė „Empti“ narys Paulius Kilbauskas.