„Colours of Bubbles“ tuo pačiu skuba paneigti gandus apie galimą grupės išsiskyrimą ir tai, kad šis koncertas jiems – paskutinis. Pasak muzikantų, baigiasi tam tikras kolektyvo veiklos etapas, ir jį norėtųsi skambiai pažymėti gimtajame mieste.

Žada išskirtinį koncertą

„Iš tikrųjų, šią žiemą žadėjome negroti Lietuvoje – dar brandiname ir išbandome naujos programos dainas. Tačiau mūsų gerbėjai Šiauliuose labai prašė surengti koncertą, ir išsirinkome rokeriškas „Pogo“ erdves. Tiesa, pabandysime jas paversti jaukiais savo namais“, - sakė grupės vokalistas Julius Aleksovas.

Muzikantai patys žada prisidėti prie scenos interjero įrengimo, o gyvą pasirodymą papildys įspūdingos menininko „Eatyourwork“ projekcijos. Iš karto po koncerto „Colours of Bubbles“ surengs rokoteką – kiekvienas grupės narys pristatys mėgstamiausius savo kūrinius.

Kūrinius transliuoja užsienio radijo stotys

Visą „Colours of Bubbles“ žiemos turą sudarė 10 pasirodymų trijų Baltijos šalių ir Lenkijos klubuose, televizijos ir radijo studijose. Šiandien grupės singlą „Pheonix“, įrašytą Šiaulių studijoje „United Zeros“ su prodiuseriais Pauliumi Jasiūnu ir Jonu Šablicku, į savo grojaraštį įtraukė ne viena Estijos ir Latvijos radijo stotis.

Pati daina, kuriai nesvetima ne tik indie, country, bet ir vesternų filmų muzikos įtaka, gerai buvo įvertinta ir kaimyninių šalių muzikos bloguose. Todėl „kolorsai“ buvo pakviesti pasirodyti ir kultinėje Rygos kavinėje „ILOVEYOU“, kurioje vakarojo tokios Latvijos sostinėje viešėjusios grupės kaip „Kings Of Convenience“, „Múm“ ar „Sigur Rós“.

Penktus metus aktyviai veikianti Šiaulių roko grupė jau surengė beveik 150 koncertų Lietuvoje ir užsienyje. Pasak pačių muzikantų, įspūdingiausias jų praėjusių metų koncertas – pasirodymas didžiausiame Baltijos šalių muzikos festivalyje „Positivus“.

Naujausią grupės vaizdo klipą dainai „Phoenix“ galite pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją