Pasak klubo direktoriaus Vytauto Dovydauskio, po pirmojo sezono klubas pervadintas "New York", kad lankytojai nepainiotų jo su Mėsinių gatvėje senamiestyje veikiančiu muzikos klubu "Brodvėjaus pub'as".

Muzikinis teatras-klubas, šių metų vasarį atidarytas kapitališkai atnaujintame buvusio kino teatro pastate, po vienu stogu derina teatrą ir šokių klubą. Savaitgaliais čia pristatomos varjetė, kabareto, miuziklo ir kitų pramoginių žanrų programos. Teatre yra apie 600 sėdimų vietų, o iš viso čia gali pramogauti iki 1000 žmonių.

Lapkričio 4 ir 5 dienomis pervadinto teatro sezono atidarymo proga žiūrovams bus pristatoma nauja varjetė programa "Fantasy". 30 artistų trupė klubo svečiams siūlys šokio, dainų ir akrobatinių triukų pasirodymą. Lapkričio 6 d. publiką linksmins Vilniaus čigonų trupė "Sare Roma" su atidarymo progai specialiai sukurta programa, o lapkričio 12 d. aistros temą tęs šokių trupės "Bravo flamenco" iš Ispanijos pasirodymas.

Lapkričio mėnesį "New York" scenoje bus rodoma publikos jau pamėgta Roko Radzevičiaus roko opera "Jūratė ir Kastytis" su pagrindinių vaidmenų atlikėjais Marijonu Mikutavičiumi, Kostu Smoriginu, Janina Miščiukaite ir kt. Taip pat numatoma ir populiaraus Robo Bekerio (Rob Becker) humoro monospektaklio "Urvinis žmogus" premjera. Spektaklį režisavo K. Smoriginas, vaidins žinomas aktorius Dainius Kazlauskas.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją