Atlikėjų paraiškos vis dar skaičiuojamos, jų vis daugėja. Kol kas aišku, jog norą dalyvauti atrankose pareiškė per 100 atlikėjų ir grupių. Tarp jų yra ir Donny Montell, „Thundertale“, „Timohi“, Monika (Monika Linkytė – aut. past.), Donatas Baumila, „Vig Roses“, Sati, jai dainą sukūrė Edgaras Lubys. Katerinai Niemycko bei Liepai Mondeikaitei eurovizines dainas kūrė kompozitorius ir atlikėjas Deivydas Zvonkus.

Nacionaliniuose „Eurovizijos“ atrankų turuose šiemet nedalyvaus nei Aistė Pilvelytė, nei Rūta Ščiogolevaitė. Dainos laiku sukurti nespėjo ir Violeta Tarasovienė bei kitos garsenybės.

„Šiemet yra tokia naujovė, kad labai atkuto ir visaip gudrauti bando užsienio kompozitoriai. Jie įvairiais būdais siekia prakišti savo dainas. Sulaukėme Alano Chošnau paneigimo, jog jis dalyvaus „Eurovizijoje“. Vienas švedų prodiuseris mums atsiuntė dainą ir rašė, jog Alanas atliks jo dainą ir su juo esą viskas yra sutarta. Alanas skambino ir sakė, kad su jokiais švedais nesitarė ir nedainuos“, – apie muzikos kūrėjų bandymus gudrauti DELFI pasakojo A. Giržadas.

Vyriausiasis LTV prodiuseris atskleidė sulaukęs keturių kitų švedų kūrėjų dainų. Jų teigimu, kūrinius atliks muzikiniame realybės šou išgarsėjusi Simona Čiesnaitė, tačiau su pačia dainininke susitiekti ir pasiteirauti, ar iš tiesų ji dalyvaus nacionalinėse atrankose, A. Giržadui kol kas nepavyko.

„Yra ir lietuvių, internete pasiskelbusių, jog pasirodys nacionalinėse atrankose, tačiau kai kurių iš jų paraiškų mes vis dar neturime“, – pasakojo jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją