Anot atlikėjo, visi pinigai, surinkti už spalio 29 dieną pasirodysiantį jo naująjį singlą "From a Lover to a Friend", atiteks per rugsėjo 11-osios teroro aktą žuvusių ugniagesių šeimoms.

Dar daugiau kaip 300 Niujorko ugniagesių yra laikomi dingusiais be žinios. Manoma, kad jie visi žuvo po Pasaulio prekybos centro dangoraižio griuvėsiais.

P.Makartnis, kurio tėvas per Antrąjį pasaulinį karą buvo Liverpulio ugniagesių tarnybos savanoris, trečiadienį sakė teroro išpuolių metu buvęs Niujorke ir savo akimis regėjęs miesto gelbėjimo tarnybų darbuotojų didvyriškumą ir narsą. "Nepaprastai žaviuosi drąsa, kurią šie vaikinai pademonstravo", - sakoma jo pareiškime spaudai.

Beje, buvęs "bitlas" prisijungė prie kitų roko garsenybių, nepagailėjusių savo laiko ir talento, kad padėtų teroro išpuolių Niujorke ir Vašingtone aukų šeimoms. Spalio 20 dieną P.Makartnis kartu su tokiomis muzikos legendomis kaip Mikas Džageris, Erikas Kleptonas, grupė "The Who" ir Bon Džovis dalyvaus Niujorke labdaros koncerte.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją