Cirko princesės, dresiruoti liūtai ir meškos, iliuzionistų triukai, spalvos, fanfaros, specialūs kostiumai ir ypač šventiškai skambanti pasaulyje pripažinta muzika – naujametinės nakties programą itin glaustai galima pristatyti taip.

„Silence Circus“ karnavalas – tai vienintelė naktis metuose, kai „Silence“ komanda leidžia sau atsipalaiduoti ir persikūnyti į tokius personažus, kokius paskutinįkart matėme galbūt tik vaikystėje.

Akrobatinius vokalo ir muzikos triukus jau repetuoja visa gausi „Silence“ šeimyna. Į Kauną Naujųjų metų išvakarėse pajudėsiančiame cirko traukinyje tikrai bus debiutinį albumą „Changed“ šiuo metu visam pasauliui perleidžiantys Vidis & Mario, ką tik anšlaginius koncertus Briuselyje ir Londone surengę Leon Somov ir Jazzu bei dviem vienodai stipriais muzikiniais veidais žongliruojantis Few Nolder arba New Found Land.

Galingesnio elektroninio užtaiso metų sandūros naktį negalės pasiūlyti nė viena šalies pirotechnikos parduotuvė. Todėl savo ausimis besirūpinančių bei reginio akims išsiilgusių melomanų maršrutas Naujųjų išvakarėse tik vienas – į „Silence Circus“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją