„Mano muzikos stilistika skiriasi nuo Ladybird, bet jos prodiuseriai nuramino, kad kurdamas dainą nesibaiminčiau, nes Ladybird – universali dainininkė, kuri nesunkiai prisitaikys prie manojo kūrinio“, - sakė dainininkas. Latvių dainininkė su Amberlife susipažino Klaipėdoje, kai drauge įrašinėjo dainą, o savaitgalį jie vėl susitiko Rygoje, per vaizdo klipo filmavimą. „Ladybird – mergina su sunkia praeitimi. Ji augo vaikų namuose ir nuo mažens įprato kovoti už save. Pastebėjau, kad ji - ne tik talentinga dainininkė, bet ir labai tvirto charakterio žmogus, kuris daug pasiekė ir dar daugiau pasieks ateityje“, - apie dueto partnerę iš Latvijos sakė Amberlife.

Dainininkas prisipažino, kad Rygoje jam milžinišką įspūdį paliko įrašų studija, kurioje buvo filmuojami kai kurie klipo kadrai. „Sound Division Studios” – pasaulinio lygio įrašų studija, kiekvieno muzikanto svajonė. Kaip pamišęs užsinorėjau šioje studijoje įrašyti nors vieną dainą. Šiuo metu dėl to vyksta derybos”, - sakė Amberlife.

Šį savaitgalį dainininkas vėl lankysis Rygoje - grupė “Tumsa” pakvietė dalyvauti jų 13 metų jubiliejaus koncerte. Drauge su simfoniniu orkestru Amberlife atliks dainą “Fly”.