„Ladies Night“, kai groja tik moterys, menų fabrike vyko pirmą kartą. Todėl tam buvo pasiruošta iš peties: į didžėjų išmindytą vietą prie pulto stojo net septynios divos. Šiame amplua debiutavo TV laidų vedėja Ugnė Skonsmanaitė, humoro nestokojančios Indrė Augustaitytė ir Aušra Štukytė („Moterys nieko nežino“). Vakaro svečius taip pat šokdino ir dainininkės Erica Jennings, Daiva Starinskaitė bei pagrindinės „Zip FM“ moterys „SiSi“, kurioms šis užsiėmimas jau nebe naujiena.

Vėliau scenoje pasirodė visada ryški ir nepakartojama muzikantė, aktorė, mados ikona ir prodiuserė Ebony Bones. Tačiau ji tik iš išvaizdos atrodo lyg animacinių filmukų personažas, kurio lūpomis kalba įgarsintojai.

Drąsi, ryški ir nepakartojama Ebony į Lietuvą atvyko pirmą kartą. Prieš keletą metų ji šokdino Latvijoje vykstančio festivalio „Positivus“ lankytojus. Atlikėjos muzika dažnam primena M.I.A. ar Santigold. Panelės Bones laukinis stilius, etninė karnavališkų ritmų, plojimų ir skanduojamo vokalo sintezė, padėjo jai įgyti gerbėjų, mėgstančių tokius atlikėjus kaip „Talking Heads“ ar Grace Jones, o jos fanų gretos dauginasi neįtikėtinu greičiu. Tuo buvo galima įsitikinti ir per sausakimšą jos gyvo garso koncertą "Lofte".

Spalvinga atlikėja tikrai žinojo, kur atvyko ir, kaip nekurios kitos muzikos žvaigždės, mūsų sostinės pavadinimo su Talinu nemaišė. Ji daugybę kartų kartojo žodį "Vilnius" vis klausė, kaip laikosi publika, kartojo kokie čia puikūs žmonės ir pan. Beje, Ebony Bones buvo nusileidusi nuo scenos, dainavo minioje susirinkusių klubinėtojų, todėl garsią dainininkę galėjo paliesti kiekvienas panorėjęs...

Koncerto įspūdžiai - nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją