Naktinio gyvenimo tendencijas diktuojantis britų žurnalas DJ MAG „360“ įvardino kaip viena geriausių vietų groti – be abejo, ir linksmintis – pasaulyje. Įspūdingame iš visų pusių vandens apsuptame atvirame bare šį sezoną jau lankėsi tokie pasaulinės deep house scenos veteranai, kaip Jimpster, Ian Pooley ir kiti. Visgi ruošdamiesi sutikti svečius iš tolimosios Lietuvos Dubajaus renginių organizatoriai skelbė, kad „Downtown Party Network“ vakarėlis kėsinasi būti vienu rimčiausių per pastaruosius mėnesius.

Ir iš tiesų – Saulty ir Bradkos duetas analogų pasaulyje neturinčio viešbučio „Burj Al Arab“, kurio kokybė vertinama septyniomis žvaigždutėmis, pašonėje susirinkusius klubinėtojus po deep house ir disco gelmes plukdė net šešias valandas. Dubajaus specifika – itin anksti prasidedantys ir besibaigiantys šokiai, tad „Downtown Party Network“ savo muzika sugebėjo ir palydėti saulę.

Trumpas, bet itin reikšmingas vizitas Jungtiniuose Arabų Emyratuose tapo skambiu 2011-ųjų, „Downtown Party Network“ kelionių metų, baigiamuoju akordu. Metų pradžioje duetas tapo pirmaisiais lietuviais, grojusiais garsiajame Amsterdamo klube „Melkweg“ – čia mūsiškiai dalyvavo pasaulinio garso olandų didžėjaus Sander Kleinenberg albumo pristatyme. Neatsitiktinai – „Downtown Party Network“ itin sėkmingai remiksavo vieną svarbiausių albumo kūrinių „Remember When“, įrašytą drauge su vokalistu Jamie Cullum. Kiek vėliau Saulty ir Bradka grįžo į Amsterdamą dar vienai ypatingai pavasario nakčiai – tam, kad su S. Kleinenberg pagrotų jo organizuotame renginyje laive.

Ne kartą lankyti ir „artimieji“ kaimynai – sausį lyg į antrus namus „Downtown Party Network“ grįžo į Maskvos madingųjų susitikimo vietą „Denis Simachev Bar“, taip pat debiutavo Minsko naktiniuose labirintuose, lankėsi jau klasika tapusiame Bukarešto klube „Studio Martin“ ir aplankė šiauriečius draugus Helsinkio „YK“.

Retais svečiais sostinėje ir Lietuvoje tampantis pasaulyje vertinamą disco ir house skambesį kuriantis duetas nesiruošia nurimti ir kitąmet. „Downtown Party Network“ planuose – ne tik tolimesni kelionių maršrutai, bet ir įtemptas darbas studijoje. Jau pavasarį vienoje iš užsienio įrašų kompanijų turi pasirodyti naujas „Days Like These“ ir „Heart Break Dancing“ autorių singlas.

Video įspūdžiai iš Dubajaus:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją