40 metų prodiuseris ir atstovas spaudai, dirbęs su tokiomis garsenybėmis kaip „Spice Girls“, Jessica Simpson ir kitais, gavo kulkų į veidą ir viršutinę kūno dalį. Nelaimė įvyko, kai prodiuseris, penktadienį vairavęs „Mercedes-Benz“ markės automobilį, netikėtai atsidūrė susišaudymo centre.

J.Atterberry tapo vienintele 26 metų nusikaltėlio Tylerio Brehmo auka.

Policijos pareigūnai teigia, kad nusikaltėlis į orą ir automobilius iš viso paleido daugiau nei 20 šūvių. Vyras nusikaltimo metu esą šaukė norįs mirti. Po kelių minučių policijos pareigūnai jauną vyrą nušovė.

Buvusi T. Brehmo mergina pareigūnams sakė, jog jie neseniai išsiskyrė. Policijos pareigūnai vis dar aiškinasi, kokie galėjo būti šio kraupaus nusikaltimo motyvai.

Skelbiama, kad T. Brehmas tiesiog išėjo į gatvę ir pradėjo šaudyti į pravažiuojančius automobilius be jokio konkretaus tikslo. Kol atvyko policijos pareigūnai, šaulys sužeidė tris žmones. Į incidento vietą atvyko du policijos pareigūnai, kurie nusikaltėlį buvo priversti nušauti.

Mėgėjiškame vaizdo įraše, darytame nusikaltimo vietoje, galima įžvelgti, kaip atrodo nusikaltėlis – jis buvo trumpaplaukis, mūvėjo džinsus, vilkėjo baltus marškinėlius. Vyras siautėjo judrioje sankryžoje. Kaip manoma, jis šaudė iš 40-o kalibro pistoleto.

Policijos pareigūnai nusikaltėliui nurodė sustoti ir padėti ginklą ant žemės. Vyras buvo nušautas, kai ginklu nusitaikė į policijos pareigūnus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją