Pasiilgęs Vilniaus

Visą pasaulį apsukęs ratu, aplankęs žinomiausius klubus, pasirodęs didžiausiose scenose ir savo didžėjaus sugebėjimais nustebinęs tūkstančius gerbėjų A. Skillz yra artimas dar visai neseniai Lietuvoje viešėjusio Krafty Kuts kolega. Šį kartą A. Skillz savo aplankytų šalių ir klubų žemėlapyje trečią kartą pažymės Vilniuje tvirtai stūksantį muzikinį bunkerį po žeme – „G“. Du kartus patikrinęs sienų tvirtumą A. Skillz teigia, kad su džiaugsmu išbandys visus naujus „G“ techninius pajėgumus.

„Esu pripratęs prie renginių su tūkstantine šokančių žmonių minia, bet tikrai esu pasiilgęs gero jaukaus klubo. Būtent toks man atrodė „G“ per paskutinius du apsilankymus, todėl šiandien mano kalendoriuje Vilnius apibrauktas ryškiausiai. Muzikiniame bagaže šiandien turiu siaubingai karštų dalykų, kuriais noriu pasidalinti su „G“ publika, o be to, turiu Vilniuje pažįstamų, kuriuos nekantrauju sutikti.“, - paprastai ir atvirai prisipažįsta A. Skillz.

Unikaliai apjungdamas funk, hip-hop ir breaks A. Skillz užsitarnavo vieno stipriausių šokių aikštelių sprogdintojo vardą visame pasaulyje. Didžėjų miksų konkursuose jis nugalėdavo net tokius sunkiasvorius scenos grandus kaip „Basement Jaxx“, Mylo ir net „Scratch Perverts“. A. Skillz nesunkiai užsitarnavo pravardę „Amazing Skillz“, kurią pripažįsta kiekvienas sutikęs jį scenoje.

A. Skillz neįtikėtinas gabumas perdaryti muzikinius kūrinius ir apjuosti juos nenusakomu energijos ir nuotaikos užtaisu atkreipė net reklamų gamintojų dėmesį, tad breaks muzikos meistras šiandien gali pasigirti kūręs muziką televizijos programoms, automobilių gamintojams ir net žaidimų konsolėms. A. Skillz kūryba yra skambėjusi visur, išskyrus oro uostus, nes ten tiesiog apskritai negroja muzika.

Kartu su svečiu prie pulto stos „Boogaloo“ legenda Tomas Boo, gravitacijos dėsnius neigiantis scratch ir breaks guru Moodbase, bei vienas pirmųjų breaks muzikos propaguotojų Lietuvoje – Sonik.

10 metų nesibaigiantys vakarėliai

Lygiai prieš dešimt metų Vilniaus centre esantis bunkeris transformavosi į naktinį klubą, kuris per visą savo gyvavimo istoriją Lietuvos publikai pristatė tiek užsienio svečių, kad šiandien jau sunku visus suskaičiuoti. Naktinis „G“ gali pasigirti, kad yra vienintelis klubas Lietuvoje su tokia ilga veiklos istorija.

Antroji „Finger Lickin‘“ renginių serija puikiai atspindės visą muzikinę klubo „G“ istoriją, kurioje visada buvo įvairiausių muzikinių krypčių vakarėlių. Čia po vienu stogu ir šiandien skamba funk, hip-hop, breaks, techno, house ir kita visus šokdinanti muzika.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją