Pati daina, kuriai nesvetima ir vesternų filmų muzikos įtaka, buvo įrašyta Šiaulių studijoje „United Zeros“ su prodiuseriais Pauliumi Jasiūnu ir Jonu Šablicku.

„Colours Of Bubbles“ singlą taip pat sudaro dar trys specialios „Phoenix“ versijos – remiksą sukūrė vienas iš geriausiai žinomų Lietuvos elektroninės muzikos atlikėjų Golden Parazyth, o taip pat M. Pūga ir Eatyourwork vs Fingus. Dainoje trimito partijas rašė žinomas Lietuvos trimitininkas Andrius Norvilas.

Intensyviai koncertuoja užsienyje

Praėjusį savaitgalį „kolorsai“ savo naują singlą pristatė didžiausioje Rytų Vidurio Europos muzikos mugėje „Co Jest Grane“ Varšuvoje, o jau šį savaitgalį lankosi Estijoje, kur koncertavo šios šalies televizijos studijoje, o penktadienio ir šeštadienio vakare - klubuose Taline ir Tartu.

Gruodį numatyti grupės pasirodymai Latvijoje, Naujus Metus grupė žada sutikti Rygoje. Į Lietuvą su didesniais pasirodymais „Colours Of Bubbles“ žada sugrįžti tik 2012-aisiais.

„Kadangi dainuojame angliškai, mus gerai priima ir kitose šalyse. Taip pat, kai matai žmonių reakciją - tai gera proga išbandyti naujas dainas ir stiprinti koncertinę programą. Lietuvaičiai neliks nuskriausti – jiems skiriame jų pamėgtą galimybę atsisųsti mūsų singlą nemokamai“, - sakė grupės vokalistas Julius Aleksovas.

„Phoenix“ kils elektroniškai

Daina „Phoenix“ kartu su trim originaliais remiksais ir menine medžiaga ribotą laiką iki šio pirmadienio bus prieinama nemokamam atsisiuntimui pagal „Colours Of Bubbles“ tinklapiuose (www.coloursofbubbles.com ir www.cob.lt) patalpintą nuorodą.

Vėliau daina bus prieinama „iTunes“, „Amazon“ ir kitose interneto muzikos parduotuvėse. „Colours Of Bubbles“ gruodį pristatys ir „Phoenix“ skirtą vaizdo klipą.

Penktus metus aktyviai veikianti Šiaulių roko grupė jau surengė daugiau nei 100 koncertų Lietuvoje ir užsienyje, tarp kurių – pasirodymai didžiausiame Baltijos šalių festivalyje „Positivus“, o taip pat „B2Gether“, „Piladzis“, „Remont Rock“, „Visagino Country“, „Karklė“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją