Užsibrėžtų tikslų Lietuvos talentas ketina siekti palaipsniui. „Mano tikslas yra atlikti kokybišką popmuziką. Esu už gyvą garsą, – savo muzikines pažiūras dėsto 21 metų klaipėdietis. – Iki dalyvavimo muzikiniame projekte „Lietuvos talentai 2010“ aš nebuvau susidūręs su Lietuvos pramogų pasauliu. Kol kas tik apšylu kojas, ieškau savo nišos. Esu pasirengęs daug ir nuoširdžiai dirbti, kad rasčiau kelią į klausytojų širdis. Tiesa, per šiuos metus nesėdėjau rankų sudėjęs – repetavau naujus kūrinius, paruošiau Jameso Blunto ir Bruno Mars koverių programą, pratinausi prie scenos.“

J. Veklenko pabrėžia, kad neketina scenoje atlikti tik garsių užsienio atlikėjų dainas, todėl skuba pristatyti savo pirmąjį radijo singlą „Tu ne viena“, kurį sukūrė muzikos prodiuseris Edgaras Lubys, geriau žinomas Amberlife slapyvardžiu.

„Lengviausia yra perteikti savo kurtą muziką ir žodžius, bet Edgarui pavyko sugalvoti tokią kompoziciją, kurią atlikdamas labai gerai jaučiuosi. „Tu ne viena“ – tai jausmingas kūrinys, kuris turėtų patikti įvairaus amžiaus publikai“, – sako Jurijus ir žada ateityje pristatyti savo kūrybą.

Kokius patarimus netikėtai atrastam gabiam muzikantui J. Veklenko dalija „Lietuvos talentų“ prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas?

„Noriu Jurijui palinkėti nenuleisti galvos, jei kas nors nepasiseks iš pirmo karto. Jis privalo tikėti savimi ir neabejoti, jog pavyks užkariauti pramogų pasaulį. Manau, šio jauno dainininko atliekama muzika tikrai turi ateitį Lietuvoje. Popscenoje mums trūksta jausmingo ir kokybišką muziką atliekančio žmogaus. Kol kas pramogų pasaulį užkariauja grėsmingai nusiteikusios, krūtines ir kojas apnuoginusios gražuolės. Tačiau Jurijaus, mano galva, tikrai laukia puiki ateitis, nes jis yra geras muzikantas. Tokių mums ir reikia! Ir ne veltui J. Veklenko kartais pavadinamas lietuviškuoju Jamesu Bluntu. Mūsų scenoje trūksta šiltos ir romantiškos muzikos, tembriškai gražių balsų. O šis jaunuolis gali tuo pasigirti. Trumpai tariant, linkiu Jurijui kuo didžiausios sėkmės“, – savo atrastą talentą laimina S.Urbonavičius-Samas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją