Šį rudenį šv. Kotrynos bažnyčioje įrašytą albumą „Siela“ pristatys specialiais koncertais gruodžio 9 dieną Vilniuje, muzikos klube „Brodvėjus“ ir gruodžio 10 dieną Kaune, muzikos klube „Džem’pub“. Šį albumą muzikos kompanija M.P.3 išleis dviem formatais – skaitmeniniu ir vinilo plokštele.

„Visa matanti akis“ taps pirmąja akustinio koncerto vinilo plokštele Lietuvoje. Ji bus išleista ribotu 333 vienetų tiražu ir šiuo metu yra spaudžiama Čekijoje. „Sielos“ koncertas šv. Kotrynos bažnyčioje rugsėjo mėnesį buvo surengtas specialiai, kad būtų įrašytas vinilo plokštelei. Naująją vinilo plokštelę bus galima įsigyti grupės koncertų metu ir Vilniuje esančioje krautuvėlėje „Vinilo studija“ (Pylimo g. 41, www.vinilas.lt).

Gruodžio 7 dieną 17.30 val. į „Vinilo studiją“ grupė atvyks pasirašyti pirmųjų plokštelių jų pirkėjams.

Vinilo plokštelė „Visa matanti akis“ taip pat yra pirmasis leidinys pažymėtas specialiu dešimtmetį švenčiančios agentūros M.P.3 logotipu. Šis albumas iš viso jau yra vienuoliktasis „Sielos“ karjeroje. Ankstesnis grupės albumas „Euforija“ pasirodė prieš trejus metus (2008, M.P.3).

Praėjusiais metais buvo išleistas ir šiai grupei pagerbti skirtas albumas „XX“ (2010, M.P.3), kuriame įvairūs atlikėjai – Andrius Mamontovas, Alina Orlova, „Lemon Joy“, „Thundertale“, Darius Mileris Nojus ir kiti – įrašė „Sielos“ dainas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją