Išlydėti lyrinio balso savininkės Paulinos į tarptautinį dainų konkursą atvyko jos tėvai ir keletas artimiausių draugų, kurie pasidarę palaikymo plakatus, kuriuose linkėjo sėkmės. Susirinkusieji kalbėjo, jog jie viliasi ir tiki P. Skrabytės sėkme „Vaikų Eurovizijos“ konkurse.

Nacionalinės atrankos nugalėtoja dešimtmetė Paulina Lietuvai konkurse atstovaus su daina „Debesys“. Drauge su atlikėja į
Palangiškė P. Skrabytė nacionalinės atrankos finale pelnė daugiausiai komisijos simpatijų. Paulinos autorinę dainą „Debesys“ padėjo sutvarkyti prodiuseris Mindaugas Lapinskis, o jos vokalu pasirūpino mokytoja Diana Beržanskienė.

Scenos baimės nejaučianti mergaitė tiki, jog atstovaudama Lietuvai Vaikų Eurovizijos konkurse jaudulio nejaus. Juo labiau kad Paulina jau yra laimėjusi keletą tarptautinių konkursų.

Lietuva savo atstovą į šį konkursą siunčia jau ketvirtąjį kartą. Praėjusiuose „Vaikų Eurovizijos“ konkursuose Lietuvą atstovavo Nojus Bartaška-Bartas, Eglė Jurgaitytė, Lina Jurevičiūtė.
Didžiausias Lietuvos pasiekimas „Vaikų Eurovizijoje“ – Eglės Jurgaitytės užimta trečioji vieta.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją