Po liepos mėnesį Palangos paplūdimyje vykusio vienos dienos festivalio “Labas Festas”, į kurį susirinko beveik 20 000 žmonių, ilgiau nei keturis mėnesius nevyko jokie dideli populiariosios šokių muzikos renginiai. Šią pauzę užbaigs 7 valandų diskoteka su “Above & Beyond”.

Likus kiek daugiau nei dviem savaitėms iki šio renginio, organizatoriai pristato likusius tos nakties svečius. Pasaulyje kaip įspūdingų šou kūrėjus žinomus britus Vilniuje “apšildys” ir “atšaldys” gerai pažįstami Ignas, Jovani, latvis Kaspar Kondrat bei britas Pulser. Jie nebando slėpti džiaugsmo dėl būsimo pasirodymo.

Tituluotus svečius apšildys kiečiausi lietuviai ir latviai

Jau netrukus Vilniuje, vienoje scenoje, išgirsime bene garsiausią Latvijos didžėjų, Rygos klubo “Essential“ bosą - Kaspar Kondrat. Latvis anksčiau yra apšildęs Tiesto, Armin Van Buuren, John Digweed, Deadmau5 bei Eric Prydz. Dar vienas svečias iš Rygos klubo “Essential“ – tai britas Pulser. D. Britanijoje gimęs, tačiau pastaruoju metu Latvijoje gyvenantis didžėjus, kaip ir jo kolega Kaspar, nuolat groja su didžiausiomis pas mūsų kaimynus atvykstančiomis šokių muzikos žvaigždėmis.

Lietuvišką frontą laikys pristatymų nereikalaujantis diskotekų bei radijo eterio vilkas - Jovani. Jis yra radijo stoties ZIP FM bei svarbiausių Lietuvos šokių muzikos renginių esminė figūra. Prieš renginį Jovani prisipažino: “Apšildyti tokias trance muzikos žvaigždes yra ir džiaugsmas, ir galvos skausmas, nes labai didelė atsakomybė. Ruošiuosi. Džiaugiuosi, kad iš pasaulio top didžėjų penketuko jau teko apšildyti David Guetta ir Tiesto, dabar bus “Above & Beyond”.“

Ir galiausiai - be konkurencijos garsiausias “apšildytojas” šiame renginyje - Ignas. Tūkstančiai valandų už pulto, šimtai stipriausių renginių visoje Lietuvoje, radijo hitai, o kur dar keturiais laipteliais į viršų pakelta Lietuvos klubinė kultūra su EXIT.

Ignas apie svečius kalbėjo trumpai, bet labai iškalbingai: “Man jie labai patinka. “Above & Beyond” skulptūriškai balansuoja tarp progressive house ir trance. Tai yra pats šilčiausias, subtiliausias ir labai skoningas trance - tokio niekas kitas negroja. Jokios agresijos, jokios monotonijos. Dangiška karščio ir emocinių rifų banga. Gavau jų pirmąjį albumą prieš penkerius metus iš jų pačių rankų. Man labiausiai patinka jų kompozicijos “Stealing Time”, “Can't Sleep”, o “Home (Wippenberg remix)” buvo mano vienas grojamiausių kūrinių. Net šiurpuliukai nubėga prisiminus tas naktis. Labai laukiu jų sugrįžimo į Lietuvą”.

“Above & Beyond” laidos gimtadienis – Beirute

Pagrindiniai vakaro svečiai “Above & Beyond” žinomi ne tik iš daugybės hitų bei tūkstančių pasirodymų didžiausiuose renginiuose, bet ir iš visame pasaulyje skambančios radijo laidos “Trance Around the World”. Kiekvieną penktadienį net 35-iose šalyse apie 30 milijonų klausytojų klausosi jų laidos. Ir taip jau septintus metus iš eilės. Iškalbinga.

Beje, ši savaitė “Above & Beyond” yra ypatinga, nes šį šeštadienį britų trejetas švęs 400-osios radijo laidos gimtadienį. Šiai progai paminėti rengiamas grandiozinis renginys naująja šokių muzikos sostine vadiname Beirute. Jau nebe pirmus metus šis Artimųjų rytų perlas pritraukia pačius garsiausius viso pasaulio didžėjus. Į jų diskotekas be jokio vargo susirenka 20, 30, 40 tūkstančių šokių muzikos gerbėjų.

O po kelių savaičių nesustabdomas trance muzikos kolektyvas “Above & Beyond” surengs pasirodymą Vilniuje. Gruodžio 9 d. sostinės “Ūkio banko teatro arenoje” britų trejetas žada surengti įspūdingą muzikos bei video šou. “Above & Beyond” į Lietuvą atvyksta būdami penkti pasaulyje. Populiariausių bei įtakingiausių didžėjų “DJ Mag” šimtuke jie nusileidžia tik David Guetta, Armin Van Buuren, Tiesto bei Deadmau5.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją