Šioje operoje, pagal kurią vėliau buvo pastatytas filmas, vaizduojami įvairių jaunimo grupuočių konfliktai septintajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje.

Grupės lyderis Kelly Jonesas pasakė: „Bandysime išleisti albumą kartu su filmu. Tai tikrai ambicingas projektas, nieko panašaus nesame darę. Mums visada patiko tokie dalykai, kaip „Quadrophenia“, tad taip pat norime kažko labiau kūrybiško ir originalaus, nei radijo eteryje grojamas singlas.“

„Tai mūsų aštuntasis albumas, ir šįkart siekiame padaryti kažką daugiau.“
Anksčiau šiais metais Kelly Jonesas papasakojo, kaip jie repetavo kurdami 2009 m. albumo „'Keep Calm and Carry On“ tęsinį ir įrašinėjo jį Europoje.
Jis papasakojo „BANG Showbiz“: „Kol kas tai, ką įrašėme, skamba labai gerai. Studijoje dirbame kelias savaites, o kitą savaitę išvykstame į Europą įrašinėti toliau. Šio albumo stilius šiek tiek kitoks, kai kurie kūriniai skirti filmui.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją